LocalChef

Welkom in de gastvrije keuken van het Midden-Oosten

 Breaking News
  • Proefnotitie van een lezer… Laatst hebben wij een aantal proefpakketten van Brouwerij Hoop uit Zaandijk ontvangen. Natuurlijk willen we juist onze bezoekers laten proeven en hebben de pakketten vanwege de grote belangstelling onder de...
  • Later aan Zee biedt XXL barbecue aan het strand voor 1250 personen Bijzondere grill experience bij Bistro & Grill in Bloemendaal aan Zee Voor liefhebbers van lekker eten en drinken aan het strand is Bistro & Grill Later aan Zee een favoriete...
  • ‘s Werelds eerste Coravin winebar op Taste of Amsterdam Wijnfreaks opgelet! Een wijnbar waar ’s werelds allerbeste wijnen per glas worden geschonken. Van Château Palmer tot Puligny-Montrachet en als pronkstuk versiert de wereldbefaamde Petrus de wijnkaart. Dit alles maakt...
  • Liefhebbers van de Aziatische keuken die een gastronomische topbeleving willen ondergaan en dit eens vegan willen ervaren: eat your heart out! Taiko restaurant serveert een uniek negen gangen menu dat...
  • Oppo Ice Cream Coctail pop-up bij Tunes Bar   Van 23 t/m 26 mei 2 verleidelijke Oppo cocktails à €12,50 Amsterdam, 23 mei 2019 – Dit weekend strijkt een uniek concept neer in de Tunes Bar (in het...

Het Midden-Oosten is de bakermat van overdadige vieringen en dat is te zien aan de royale tafels.
In De gastvrije keuken van het Midden-Oosten neemt Bethany Kehdy
klassieke en traditionele recepten en herinterpreteert deze voor de moderne kok, zonder de authenticiteit op te offeren. Voor haar kookkunsten raakt ze geïnspireerd door nafas ‘koken met je hart’ en dit is terug te zien in de heerlijke gerechten.
Meer dan 80 oude en dagelijkse recepten uit het Midden-Oosten worden opnieuw geïnterpreteerd en toegankelijk gemaakt voor de westerse keuken. Ontdek het geheim van hummus voor eens en voor altijd, maak een Perzische kruidenfrittata of een indrukwekkende, heerlijke stoofpot van ossenwang, sjalot en rabarber. Van eenvoudige avondmaaltijden tot luie brunches, zondagsdiners, feestelijke feesten en last- minute-gerechten, Bethany illustreert dat met een paar belangrijke ingrediënten het eten uit het Midden- Oosten perfect past bij elke gelegenheid.

Een essentieel kookboek voor iedereen die van de Midden-Oosterse smaken houdt. Voor de fans van Yotam. Ottolenghi en Jigal Krant met menuschema’s, gedetailleerde instructies en charmante anekdotes.

Prachtige fotografie en authentieke illustraties en een toegankelijke vertaling van de populaire keuken van het Midden-Oosten.

Bethany Kehdy is half Libanees en half Amerikaans. Ze is geboren in Houston, Texas, maar bracht een groot deel van haar jeugd door in Libanon. Haar foodblog over het heerlijke eten van het Midden-Oosten, Dirty Kitchen Secrets, is razend populair. Bethany neemt deel aan food events over de hele wereld en geeft regelmatig live kookdemonstraties. Ze was o.m. bij het Foodies Festival (Bristol & Battersea), Balade Restaurant (New York), Tawlet (Beirut) en L’atelier des Chefs (Londen).

DE GASTVRIJE KEUKEN VAN HET MIDDEN-OOSTEN | BETHANY KEHDY | 272 PAGINA’S | PRIJS € 27,99,- | ISBN 978 90 5956 929 4 VERSCHIJNT DEZE WEEK

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!