LocalChef

Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar

 Breaking News
  • Gezocht: gastredacteur bierproeverij De postbode kwam al vroeg met een pakketje van een bierbrouwer. Of LocalChef enkele biertjes wil proeven? Jazeker, maar daar gaan we een gastredacteur voor zoeken… Heb je verstand van...
  • Nieuwe BBQ 4K van Everdure Wij presenteren met trots de 4K by Everdure, een unieke houtskoolbarbecue, doorspekt met innovatieve snufjes. Dit is de next level (kamado) manier van barbecueën. De 4K is een erg veilige barbecue,...
  • Wat is nu eigenlijk een “brasserie”. Een brasserie (het Franse woord voor brouwerij) is een horecagelegenheid waar men iets kan eten en/of drinken. De brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar het...
  • Restaurant BAK In ons restaurant werken we alleen met lokale producten en wordt een seizoengebonden, gastronomisch tasting menu geserveerd. Groenten spelen vanaf het begin van BAK (in 2012) een belangrijke rol in...
  • Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart, supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten....
Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar

Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart,
supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten. Terwijl lamsvlees van topkwaliteit het hele jaar door vers verkrijgbaar is.
Welovelamb.nl wil deze mythe doorbreken en geeft informatie over (Brits) lamsvlees aan Nederlandse consumenten en foodprofessionals. 

Het hele jaar door lammeren
Schapen lammeren vaak in het voorjaar, de link tussen het voorjaar en lammeren klopt dan ook zeker. Lammeren worden echter op verschillende momenten geboren. Dit is niet afhankelijk van het seizoen, maar meer van het klimaat waarin zij grazen. Door de grote klimaatverschillen In Groot-Brittannië is er een continue aanvoer van
vers lamsvlees, zodat we het hele jaar kunnen genieten van dit kwaliteitsproduct.

Brits lamsvlees
De website Welovelamb.nl is een initiatief van AHDB, de vertegenwoordiging van de Britse lamsvleessector. Zij willen graag een beter beeld van lamsvlees neerzetten in Nederland. Brits lamsvlees staat bekend om haar hoge kwaliteit en een excellente smaak. De gezonde en gelukkige dieren grazen hun hele leven op de prachtige heuvels in Groot-Brittannië. In de smaak proef je ook deze grazige weiden en zilte gronden terug. In Nederland is Brits lamsvlees te koop bij Jumbo Supermarkten, de goede slager en de horecagroothandel.
Welovelamb.nl wil Brits lamsvlees letterlijk en figuurlijk in Nederland op de kaart zetten. Lamsvlees is in vele culturen verankerd, maar nog niet in de Hollandse. Brits lamsvlees hoort op het wekelijkse menu en is dagelijks vers verkrijgbaar voor ieder gezin. Uitgebreide informatie vind je op welovelamb.nl

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!