LocalChef

Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar

 Breaking News
Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar

Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart,
supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten. Terwijl lamsvlees van topkwaliteit het hele jaar door vers verkrijgbaar is.
Welovelamb.nl wil deze mythe doorbreken en geeft informatie over (Brits) lamsvlees aan Nederlandse consumenten en foodprofessionals. 

Het hele jaar door lammeren
Schapen lammeren vaak in het voorjaar, de link tussen het voorjaar en lammeren klopt dan ook zeker. Lammeren worden echter op verschillende momenten geboren. Dit is niet afhankelijk van het seizoen, maar meer van het klimaat waarin zij grazen. Door de grote klimaatverschillen In Groot-Brittannië is er een continue aanvoer van
vers lamsvlees, zodat we het hele jaar kunnen genieten van dit kwaliteitsproduct.

Brits lamsvlees
De website Welovelamb.nl is een initiatief van AHDB, de vertegenwoordiging van de Britse lamsvleessector. Zij willen graag een beter beeld van lamsvlees neerzetten in Nederland. Brits lamsvlees staat bekend om haar hoge kwaliteit en een excellente smaak. De gezonde en gelukkige dieren grazen hun hele leven op de prachtige heuvels in Groot-Brittannië. In de smaak proef je ook deze grazige weiden en zilte gronden terug. In Nederland is Brits lamsvlees te koop bij Jumbo Supermarkten, de goede slager en de horecagroothandel.
Welovelamb.nl wil Brits lamsvlees letterlijk en figuurlijk in Nederland op de kaart zetten. Lamsvlees is in vele culturen verankerd, maar nog niet in de Hollandse. Brits lamsvlees hoort op het wekelijkse menu en is dagelijks vers verkrijgbaar voor ieder gezin. Uitgebreide informatie vind je op welovelamb.nl

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!