LocalChef

Traverse House

 Breaking News
  • Gezocht: gastredacteur bierproeverij De postbode kwam al vroeg met een pakketje van een bierbrouwer. Of LocalChef enkele biertjes wil proeven? Jazeker, maar daar gaan we een gastredacteur voor zoeken… Heb je verstand van...
  • Nieuwe BBQ 4K van Everdure Wij presenteren met trots de 4K by Everdure, een unieke houtskoolbarbecue, doorspekt met innovatieve snufjes. Dit is de next level (kamado) manier van barbecueën. De 4K is een erg veilige barbecue,...
  • Wat is nu eigenlijk een “brasserie”. Een brasserie (het Franse woord voor brouwerij) is een horecagelegenheid waar men iets kan eten en/of drinken. De brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar het...
  • Restaurant BAK In ons restaurant werken we alleen met lokale producten en wordt een seizoengebonden, gastronomisch tasting menu geserveerd. Groenten spelen vanaf het begin van BAK (in 2012) een belangrijke rol in...
  • Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart, supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten....
Traverse House

Bij deze willen wij ons even voorstellen, wij zijn Gholam en Qorban.

Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de horeca en zijn we sinds 5 jaar de trotse eigenaars van Restaurant Watan te Beverwijk. Wij kennen elkaar al sinds jongs af aan en vertrouwen elkaar blindelings. In Juni 2015 hebben wij het besluit genomen om een tweede zaak te openen genaamd: Traverse House. Deze bevindt zich in Hoofddorp aan de Kruisweg. Onze missie is om de mensen te verwennen in een klassieke ambiance met hippe accenten.

Traverse House is een grillroom met Mediterraanse en Zuid-Amerikaanse tinten,

De achterliggende visie is dat mensen uit Hoofddorp en in het algemeen zich bijzonder thuis moeten voelen in een fijne atmosfeer.
Wij zouden graag met Traverse House een begrip willen worden in Hoofddorp. Wij als ondernemers hebben ruime ervaring opgebouwd in de horeca in loondienst en zijn nu meer dan 5 jaar eigenaars van een restaurant. Nu is het tijd om onze nieuwe visie uit te dragen in een nieuw concept. Ons hart ligt bij de horeca en het exploiteren van een bar en grill is onze grote passie. Gezien onze competenties en vaardigheden op vele gebieden hebben wij het volste vertrouwen erin te slagen om een succesvol bedrijf neer te zetten.

Wij als ondernemers hebben ruime ervaring opgebouwd in de horeca in loondienst en zijn nu meer dan 5 jaar eigenaars van een restaurant. Nu is het tijd om onze nieuwe visie uit te dragen in een nieuw concept. Ons hart ligt bij de horeca en het exploiteren van een bar en grill is onze grote passie. Gezien onze competenties en vaardigheden op vele gebieden hebben wij het volste vertrouwen erin te slagen om een succesvol bedrijf neer te zetten.

 

Kruisweg 985

2132 CE Hoofddorp

Tel: 023 – 5765172

Tel: 06 – 17123910

E-mail: TraverseHouse@hotmail.com

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!