LocalChef

The Uptown Meatclub

 Breaking News
The Uptown Meatclub

The Uptown Meat Club is gelegen in het hart van het Museum Kwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Vondelpark, de luxe winkelstraat P.C. Hooftstraat en het Museumplein. Ook is het omringd door het beroemde Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en het Rijks Museum. De oprichters introduceerden The Uptown Meatclub, een prachtige restaurant locatie, waar het serveren van kwaliteitsvlees van Nederlandse bodem centraal staat. The Uptown Meat Club is een gezellig en hip restaurant waar zowel culturele bezoekers van over de hele wereld, als bezoekers vanuit de buurt, worden verzorgd met vers en hoog kwaliteit eten en van uitstekende service kunnen genieten. The Uptown Meatclub is beschikbaar voor lunch, diner en speciale evenementen voor al uw familie en vrienden.

Ons vlees komt van Nederlandse ‘dubbeldoel’ koeien, een ras dat eerst dient voor melk en uiteindelijk voor uitzonderlijk mals vlees. Kom en neem een kijkje bij onze MIBRASA houtskooloven, die ons vlees de
beste final touch geeft!

 

 

U kunt reserveren via onze website of contact opnemen per e-mail voor speciale aanvragen en groepsreserveringen. We will be happy to MEAT you!

 

  • 020-3638142
  • info@theuptownmeatclub.com
  • The Uptown Meat Club Amsterdam
  • Van Baerlestraat 7, 1071 AL, Amsterdam

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!