LocalChef

Spaghetteria pasta bar

 Breaking News

In Italië is het begrip spaghetteria een op zichzelf staand fenomeen. Een plek waar lokale chefs niets anders doen dan het bereiden van verse pasta. Bij Spaghetteria is dit niet anders. Ook wij wijden ons aan de kunst van het pasta maken. Dat doen we in ons eigen laboratorio artigianale, een ambachtelijke werkplaats waar we geheel volgens de traditie van het Italiaanse pastagilde verschillende soorten pasta’s maken. Elk met zijn eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

’s Avonds bereiden onze Italiaanse chefs de dagverse pasta is zes verschillende gerechten op het dagelijks wisselende menu. Zoals ze dat hun leven lang al gewend zijn. Uit de pannen komen gerechten die recht voor hun raap zijn en hun oorsprong vinden in traditionele receptuur op basis van verse producten. Gerechten zoals ze in de spaghetterie van Italië zelf ook worden opgediend. Vol smaak en zonder poespas.

Deze onbevangen manier van koken weerspiegelt zich ook in de bediening en sfeer van Spaghetteria. Met enthousiasme, gastvrijheid en een tikkeltje Italiaanse branie serveren jonge mensen de gerechten uit in een levendige omgeving. Of je nu urenlang wilt tafelen of zin hebt in een snelle, smaakvolle maaltijd, iedereen schuift bij elkaar aan. Aan een van de grote tafels of aan een hoge bar. En na het eten is er altijd nog tijd voor een tiramisù met een espresso of een huisgemaakte sgroppino of limoncello.

Benvenuto a Spaghetteria!

 

 

Spaghetteria Van Woustraat

Van Woustraat 123
1074 AH Amsterdam
Facebook

Spaghetteria Jan Hanzenstraat

Jan Hanzenstraat 32
1053 SR Amsterdam
Facebook

Spaghetteria Pretoriusstraat

Pretoriusstraat 72
1092 GK Amsterdam
Facebook

Spaghetteria Olympiaplein

Olympiaplein 176
1076 AM Amsterdam
Facebook

Spaghetteria Daniël Stalpertstraat

Daniël Stalpertstraat 93
1072 XD Amsterdam
Facebook

Spaghetteria RIJPGRACHT

Gerard Callenburgstraat 1
1055 TV Amsterdam
Facebook

Spaghetteria Wittevrouwensingel

Wittevrouwensingel 44
3572 CA Utrecht
Facebook

Spaghetteria Korte Koestraat

Korte Koestraat 4
3511 RP Utrecht
Facebook

Spaghetteria Adriaan van Ostadelaan

Adriaen van Ostadelaan 22
3583 AJ Utrecht
Facebook

Spaghetteria Nieuwe Binnenweg

Nieuwe Binnenweg 77
3014 GE Rotterdam

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!