LocalChef

Restaurant De Boet

 Breaking News
  • St. John het kookboek Onlangs kreeg ik “St. John het kookboek” in handen. Het boek van Fergus Henderson en Trevor Guliver “de moderne Engelse keuken van kop tot staart” Geeft een goed overzicht van...
  • Nieuwe Chef Park Plaza Victoria Amsterdam Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn ruime ervaring, opgedaan in uiteenlopende gerenommeerde restaurants, is...
  • Masami   Bij Masami komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. Verwacht een verscheidenheid aan culturen en...
  • Janny van der Heijden winnaar FavorFlav Food top 100 FavorFlav Amsterdam, 18 november 2019 –  De redactie van FavorFlav heeft de Food Top 100 van 2019 zojuist bekend gemaakt. Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden...
  • Factory Girl Het oog wilt ook wat en dat hebben ze bij Factory Girl helemaal begrepen. Factory Girl is van oorsprong een Berlijns ontbijt- & lunchconcept en heeft sinds dit jaar een...
Restaurant De Boet

Op een prachtige locatie op de Urker haven staat het monumentale pand van Restaurant De Boet.

Het juweeltje van Cees en Zwanie Kramer. Niet alleen volgens vakblad Lekker, met plaats 58 op de ranglijst,
hét toprestaurant van Flevoland, maar Michelin en Gault Millau klasseren De Boet als beste wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding en noemt de zaak het adres voor een mooi uitgebalanceerde wijnkaart. Lekker dineren, een uitgebreide lunch of een genieten van een drankje met smakelijke hapjes, in de prachtige dinerzaal met open keuken, de wijnbar of op het terras: het kan allemaal bij De Boet. Restaurant De Boet werkt uitsluitend met verse seizoensproducten en heeft een wisselende menukaart, compleet met vegetarische gerechten en desgewenst afgestemd op allergieën. En zelf op restaurantniveau leren koken? Boek een kookworkshop in de studio!

 

 

 

Op de eerste verdieping hebben wij een gezellige lounge ruimte met wijnbar. Hier kunt u genieten van een mooi glas wijn, een lekkere cocktail of een koud glas bier. Voor een kleine of uitgebreide high tea/koffie bent u ook van harte welkom. Op de barkruk aan de wijnbar, aan de stamtafel of op de knusse bank en onder het genot van onze overheerlijke tapas zult u zich zeker vermaken. De lounge ruimte is geopend van donderdag t/m zaterdag vanaf 16:00 uur.

Op de eerste verdieping bevindt zich onze kookstudio. U kunt hier in intieme sfeer de kneepjes van het vak leren. Of u nu met acht of dertig personen bent, een compleet menu wilt koken of maar één gerecht: alles is mogelijk in overleg met de chef.

Tip: Op zaterdag morgen kunt u verse vis kopen in de IJsselmeer visafslag. Deze vis kunt u meenemen naar De Boet, waar onze chef u leert om de vis te fileren en te bereiden tot een heerlijk gerecht.

Reserveren is noodzakelijk.

Bekijk hier een mooie impressie op video van Wouter Ras:

Adres: Wijk 1-61
Telefoon: 0527 – 688 736
Postcode: 8321 EM Urk
Emailadres: info@restaurantdeboet.nl

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!