LocalChef

Restaurant Colijn

 Breaking News

Oud-burgemeester Arie Colijn heeft veel voor Amstelveen betekend. Als burgervader heeft hij Amstelveen op de kaart gezet en mede door hem is het eenvoudige veendorpje uitgegroeid tot de mooie gemeente die het vandaag de dag is.  Burgemeester Colijn was eerlijk, eenvoudig, recht door zee en voor iedereen toegankelijk. Hij richtte onder andere het elektriciteits- en waterleidingsbedrijf op en financierde dit zelf. Ook richtte hij scholen op en stimuleerde de bouw van nieuwe wijken zoals Patrimonium en Randwijck. Het nationaal bekende en prestigieuze Broersepark kwam onder zijn leiding tot stand. Daarnaast heeft hij vele andere maatschappelijke prestaties verricht voor Amstelveen. Alle Amstelveners hielden van hem, zoals tijdens zijn afscheidsdienst verteld is. Wij hebben ons restaurant vernoemd naar deze fantastische man. Wij hopen, net als Arie Colijn deed, ook veel te kunnen betekenen voor Amstelveen en wijde omgeving.

Restaurant Colijn, een eigentijds en sfeervol restaurant in Amstelveen met aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos. Restaurant Colijn is verdeeld in 3 verschillende restaurantdelen met elk hun eigen ambiance en uitstraling. Kortom, een perfecte een heerlijke locatie voor elk moment van de dag. Of het nu gaat om een goede lunch of een uitgebreid bourgondisch diner. Het kan allemaal in ons intieme restaurant met open keuken waar de gerechten met een echte Colijn touch worden bereid. Uitgebreid dineren, a la carte of van ons wisselende weekmenu, een goed glas wijn of zorgvuldig samengesteld wijn-arrangement en de persoonlijke aandacht van onze bediening maakt het de plek om met vrienden, familie of zakenrelaties af te spreken.

Door de perfecte ligging van ons ruime en verwarmde terras kunt u de hele dag genieten van de zon en door de heaters, warmtekussens en luifel is het zelf op wat frissere dagen een heerlijke plek om van uw drankje of diner te genieten.

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 11:00 tot 22:00 uur.

 Noorddammerlaan 42 | 1187 AD | Amstelveen | 020 822 86 51

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!