LocalChef

Patrón Tequila; 1 november Dia de Muerto, een toast op de doden…

 Breaking News
  • St. John het kookboek Onlangs kreeg ik “St. John het kookboek” in handen. Het boek van Fergus Henderson en Trevor Guliver “de moderne Engelse keuken van kop tot staart” Geeft een goed overzicht van...
  • Nieuwe Chef Park Plaza Victoria Amsterdam Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn ruime ervaring, opgedaan in uiteenlopende gerenommeerde restaurants, is...
  • Masami   Bij Masami komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. Verwacht een verscheidenheid aan culturen en...
  • Janny van der Heijden winnaar FavorFlav Food top 100 FavorFlav Amsterdam, 18 november 2019 –  De redactie van FavorFlav heeft de Food Top 100 van 2019 zojuist bekend gemaakt. Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden...
  • Factory Girl Het oog wilt ook wat en dat hebben ze bij Factory Girl helemaal begrepen. Factory Girl is van oorsprong een Berlijns ontbijt- & lunchconcept en heeft sinds dit jaar een...
Patrón Tequila; 1 november Dia de Muerto, een toast op de doden…


In tegenstelling tot ‘onze’ ingetogen Allerzielen, is Día de Muertos – dat op dezelfde dag wordt gevierd – voor de Mexicanen een feest. Er wordt gegeten, gedanst en gedronken, samen met de geest van de overledenen. Zo kleurrijk als de Mexicanen zich voor de gelegenheid optuigen, zo veelzijdig zijn ook de drinks die worden geserveerd op 1 en 2 november. Een bloemlezing getekend Patrón ¡Salud!

Paloma Roja

✥ 50 ml Patrón Silver
✥ 50 ml Roze grapefruit juice
✥ 20 ml Vlierbloesemlikeur
✥ 15ml Hibiscus thee (koud)
✥ IJsblokjes
✥ Gedroogde hibiscusbloemen en zout

RECEPT
Doe alle ingrediënten in een met ijs gevulde shaker. Shake krachtig. Maak de rand van het glas vochtig en dop dit in een fijngemalen zout-hibiscusmengeling. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in het met ijs gevulde glas.

 

El Diablo

✥ 50ml Patrón Silver
✥ 150ml Ginger beer
✥ Crème de Cassis
✥ IJsblokjes
✥ Schijfje limoen

RECEPT

Doe ijsblokjes in het glas en giet daarover de Patrón Silver. Vul aan met ginger beer en voeg een klein scheutje crème de cassis toe. Werk af met het schijfje limoen.

Panteon Margarita

✥ 35ml Patrón Silver
✥ 15ml Triple sec
✥ 15ml Citroensap
✥ 10ml Vanille siroop
✥ IJsblokjes
✥ Gedroogde bloedsinaasappel

 

RECEPT
Doe alle ingrediënten behalve de bloedsinaasappel in een shaker. Shake krachtig en giet door een zeefje in een coupe. Werk af met het schijfje gedroogde bloedsinaasappel
.

Agave Old Fashioned

✥ 50ml Patrón Añejo
✥ 15ml Agave siroop
✥ 3 druppels Angostura Bitters

IJsblokjes
✥ Zeste van sinaasappel

RECEPT
Doe de ingrediënten in een met ijs gevuld glas. Roer even om en werk af met de sinaasappelzeste.

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!