LocalChef

Patrón Tequila; 1 november Dia de Muerto, een toast op de doden…

 Breaking News
  • Boulangerie OSCAR Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen...
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....
Patrón Tequila; 1 november Dia de Muerto, een toast op de doden…


In tegenstelling tot ‘onze’ ingetogen Allerzielen, is Día de Muertos – dat op dezelfde dag wordt gevierd – voor de Mexicanen een feest. Er wordt gegeten, gedanst en gedronken, samen met de geest van de overledenen. Zo kleurrijk als de Mexicanen zich voor de gelegenheid optuigen, zo veelzijdig zijn ook de drinks die worden geserveerd op 1 en 2 november. Een bloemlezing getekend Patrón ¡Salud!

Paloma Roja

✥ 50 ml Patrón Silver
✥ 50 ml Roze grapefruit juice
✥ 20 ml Vlierbloesemlikeur
✥ 15ml Hibiscus thee (koud)
✥ IJsblokjes
✥ Gedroogde hibiscusbloemen en zout

RECEPT
Doe alle ingrediënten in een met ijs gevulde shaker. Shake krachtig. Maak de rand van het glas vochtig en dop dit in een fijngemalen zout-hibiscusmengeling. Giet de inhoud van de shaker door een zeef in het met ijs gevulde glas.

 

El Diablo

✥ 50ml Patrón Silver
✥ 150ml Ginger beer
✥ Crème de Cassis
✥ IJsblokjes
✥ Schijfje limoen

RECEPT

Doe ijsblokjes in het glas en giet daarover de Patrón Silver. Vul aan met ginger beer en voeg een klein scheutje crème de cassis toe. Werk af met het schijfje limoen.

Panteon Margarita

✥ 35ml Patrón Silver
✥ 15ml Triple sec
✥ 15ml Citroensap
✥ 10ml Vanille siroop
✥ IJsblokjes
✥ Gedroogde bloedsinaasappel

 

RECEPT
Doe alle ingrediënten behalve de bloedsinaasappel in een shaker. Shake krachtig en giet door een zeefje in een coupe. Werk af met het schijfje gedroogde bloedsinaasappel
.

Agave Old Fashioned

✥ 50ml Patrón Añejo
✥ 15ml Agave siroop
✥ 3 druppels Angostura Bitters

IJsblokjes
✥ Zeste van sinaasappel

RECEPT
Doe de ingrediënten in een met ijs gevuld glas. Roer even om en werk af met de sinaasappelzeste.

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!