LocalChef

Boulangerie Oscar

 Breaking News
  • Gezocht: gastredacteur bierproeverij De postbode kwam al vroeg met een pakketje van een bierbrouwer. Of LocalChef enkele biertjes wil proeven? Jazeker, maar daar gaan we een gastredacteur voor zoeken… Heb je verstand van...
  • Nieuwe BBQ 4K van Everdure Wij presenteren met trots de 4K by Everdure, een unieke houtskoolbarbecue, doorspekt met innovatieve snufjes. Dit is de next level (kamado) manier van barbecueën. De 4K is een erg veilige barbecue,...
  • Wat is nu eigenlijk een “brasserie”. Een brasserie (het Franse woord voor brouwerij) is een horecagelegenheid waar men iets kan eten en/of drinken. De brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar het...
  • Restaurant BAK In ons restaurant werken we alleen met lokale producten en wordt een seizoengebonden, gastronomisch tasting menu geserveerd. Groenten spelen vanaf het begin van BAK (in 2012) een belangrijke rol in...
  • Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart, supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten....
Boulangerie Oscar

Bestaat dat, “gewoon brood” Wij denken van niet en zijn eens bij een bijzondere bakkerimage langs gegaan. Rogier Heijn van Boulangerie Oscar heeft zijn eigen visie op wat lekker en verantwoord brood is.

Boulangerie Oscar bakt brood op basis van een eigen desemcultuur. Het resultaat is mooi en eerlijk brood zonder toevoegingen. Al het brood wordt direct op de vloer van de steenoven gebakken, wat zorg voor een knapperige korst en een heerlijke smaak. De ingrediënten voor het brood en de desemcultuur komen uit Boussay, aan de westkust van Frankrijk.

Dit bijzondere brood zult u steeds vaker bij de betere restaurants aantreffen en dat is
niet voor niets. Met uitsluitend de beste ingrediënten en absoluut zonder toevoegingen bakt hij dagelijks zijn verse broden. Het brood voor de horeca verkoopt men via BoulangerGuy, een publiek geheim is echter dat hij ook rechtstreeks aan consumenten verkoopt. Niet verder vertellen, hoor…

 

Boulangerie Oscar

Halkade 19
1976 DC IJmuiden

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10:00 – 16:30 uur

Wilt u ook weten wanneer er nieuwe video’s en artikelen van de restaurants in uw eigen omgeving gepubliceerd worden? Like LocalChef dan op Facebook en blijf op de hoogte!

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!