LocalChef

Boulangerie Oscar

 Breaking News
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....
  • Minder zout en meer smaak tijdens Nierstichting Restaurant Driedaagse Tijdens de derde landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse laat de stichting samen met Nederlandse chefs zien hoe smaakvol, lekker en puur van smaak het eten van minder zout...
Boulangerie Oscar

Bestaat dat, “gewoon brood” Wij denken van niet en zijn eens bij een bijzondere bakkerimage langs gegaan. Rogier Heijn van Boulangerie Oscar heeft zijn eigen visie op wat lekker en verantwoord brood is.

Boulangerie Oscar bakt brood op basis van een eigen desemcultuur. Het resultaat is mooi en eerlijk brood zonder toevoegingen. Al het brood wordt direct op de vloer van de steenoven gebakken, wat zorg voor een knapperige korst en een heerlijke smaak. De ingrediënten voor het brood en de desemcultuur komen uit Boussay, aan de westkust van Frankrijk.

Dit bijzondere brood zult u steeds vaker bij de betere restaurants aantreffen en dat is
niet voor niets. Met uitsluitend de beste ingrediënten en absoluut zonder toevoegingen bakt hij dagelijks zijn verse broden. Het brood voor de horeca verkoopt men via BoulangerGuy, een publiek geheim is echter dat hij ook rechtstreeks aan consumenten verkoopt. Niet verder vertellen, hoor…

 

Boulangerie Oscar

Halkade 19
1976 DC IJmuiden

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10:00 – 16:30 uur

Wilt u ook weten wanneer er nieuwe video’s en artikelen van de restaurants in uw eigen omgeving gepubliceerd worden? Like LocalChef dan op Facebook en blijf op de hoogte!

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!