LocalChef

Boulangerie Oscar

 Breaking News
Boulangerie Oscar

Bestaat dat, “gewoon brood” Wij denken van niet en zijn eens bij een bijzondere bakkerimage langs gegaan. Rogier Heijn van Boulangerie Oscar heeft zijn eigen visie op wat lekker en verantwoord brood is.

Boulangerie Oscar bakt brood op basis van een eigen desemcultuur. Het resultaat is mooi en eerlijk brood zonder toevoegingen. Al het brood wordt direct op de vloer van de steenoven gebakken, wat zorg voor een knapperige korst en een heerlijke smaak. De ingrediënten voor het brood en de desemcultuur komen uit Boussay, aan de westkust van Frankrijk.

Dit bijzondere brood zult u steeds vaker bij de betere restaurants aantreffen en dat is
niet voor niets. Met uitsluitend de beste ingrediënten en absoluut zonder toevoegingen bakt hij dagelijks zijn verse broden. Het brood voor de horeca verkoopt men via BoulangerGuy, een publiek geheim is echter dat hij ook rechtstreeks aan consumenten verkoopt. Niet verder vertellen, hoor…

 

Boulangerie Oscar

Halkade 19
1976 DC IJmuiden

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10:00 – 16:30 uur

Wilt u ook weten wanneer er nieuwe video’s en artikelen van de restaurants in uw eigen omgeving gepubliceerd worden? Like LocalChef dan op Facebook en blijf op de hoogte!

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!