LocalChef

Boulangerie Oscar

 Breaking News
  • Andrei Talapanescu vertegenwoordigt Benelux tijdens de Patrón Perfectionists Global Final in Mexico Tijdens de vijfde editie van de Patrón Perfectionists Global Final in Mexico vertegenwoordigt Andrei Talapanescu de Benelux. Deze felbegeerde plek heeft hij te danken aan zijn prestaties tijdens de Benelux finale...
  • Voor de thuis barista Ook een beetje uitgekeken op het oer-Hollandse bakje koffie? Met deze tips kunt u thuis eenvoudig een sensationeel kopje koffie schenken.  Een professionele barista is er helemaal niets bij…  ...
  • Anti-kater tips Dol op een wijntje (of vijf), maar niet zo dol op de kater die de volgende dag volgt? Tik ‘m aan. Mogen we tippen: natuurlijkere methodes om een kater tegen...
  • Recept voor oliebollen Oliebollen kun je rond oud en nieuw natuurlijk overal kopen. Bij de bakker, bij het oliebollenkraampje, soms krijg je ze zelfs gratis bij andere dingen. Maar wat vaak nog veel...
  • Topchef Lucas Rive op 57- jarige leeftijd overleden. Topchef Lucas Rive, ruim 27 jaar chef bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen en sinds 2013 succesvol met zijn eigen zaak in Hoorn een Michelinster veroverde is na een kort...
Boulangerie Oscar

Bestaat dat, “gewoon brood” Wij denken van niet en zijn eens bij een bijzondere bakkerimage langs gegaan. Rogier Heijn van Boulangerie Oscar heeft zijn eigen visie op wat lekker en verantwoord brood is.

Boulangerie Oscar bakt brood op basis van een eigen desemcultuur. Het resultaat is mooi en eerlijk brood zonder toevoegingen. Al het brood wordt direct op de vloer van de steenoven gebakken, wat zorg voor een knapperige korst en een heerlijke smaak. De ingrediënten voor het brood en de desemcultuur komen uit Boussay, aan de westkust van Frankrijk.

Dit bijzondere brood zult u steeds vaker bij de betere restaurants aantreffen en dat is
niet voor niets. Met uitsluitend de beste ingrediënten en absoluut zonder toevoegingen bakt hij dagelijks zijn verse broden. Het brood voor de horeca verkoopt men via BoulangerGuy, een publiek geheim is echter dat hij ook rechtstreeks aan consumenten verkoopt. Niet verder vertellen, hoor…

 

Boulangerie Oscar

Halkade 19
1976 DC IJmuiden

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10:00 – 16:30 uur

Wilt u ook weten wanneer er nieuwe video’s en artikelen van de restaurants in uw eigen omgeving gepubliceerd worden? Like LocalChef dan op Facebook en blijf op de hoogte!

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!