LocalChef

Oppo Ice Cream Coctail pop-up bij Tunes Bar

 Breaking News

 

Van 23 t/m 26 mei 2 verleidelijke Oppo cocktails à €12,50

Amsterdam, 23 mei 2019 – Dit weekend strijkt een uniek concept neer in de Tunes Bar (in het Conservatorium hotel Amsterdam): de Oppo Ice Cream Cocktail pop-up! Op het 
menu staan twee verleidelijke cocktails met Oppo’s low calorie roomijs als hoofdingrediënt. De mixologist van Tunes Bar ontwikkelde twee sublieme cocktails met de nieuwste smaken van Oppo: Vanilla & Raspberry en Speculoos Crunch in combinatie met onder andere Japanse gin en rum. De pop-up is van 23 t/m 26 mei en de cocktails kosten €12,50 per stuk. Bij mooi weer kan men ook van de cocktails genieten op het terras van het Conservatorium hotel.


OPPO GANGNAMSTYLE (€12,50) is een frisse zomercocktail met Oppo Raspberry & Vanilla en de verrassende smaken van de Japanse Nikka Coffey Gin, Koraanse Wihayo Soju en Yuzu Juice. In de NO! SUGAR SUGAR smaakexplosie wordt Oppo’s Speculoos Crunch op een meesterlijke manier gemixt met de Japanse Teeda 5Y rum, limoensap, Angostura bitters en Ginger Beer! Welke kies jij?

Openingstijden Tunes Bar:

Donderdag: 16:00 – 01:00
Vrijdag: 12:30 – 02:00
Zaterdag: 12:30 – 02:00
Zondag: 12:30 – 00:00

 


Over Oppo Ice Cream
Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een gezonde manier optimaal kunt genieten. Op dit moment is Oppo in Nederland verkrijgbaar in de smaken Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla, Speculoos Crunch en ijssticks Madgascan Vanilla & Roasted Almonds en Salted Caramel. Deze smaken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go’s. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kijk op: www.oppobrothers.com/nl-be

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!