LocalChef

Ome Pietje

 Breaking News
  • Boulangerie OSCAR Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen...
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....

Een gezellig, sfeervol, warm en Bourgondisch restaurant in het hart van Beverwijk en nu ook aan het Haarlemse Spaarne, dat is Ome Pietje eten & drinken. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer. Uitgebreid tafelen aan de hand van een proeverij die u zelf samenstelt. Uit eten gaan wordt een Beleving!

Gezellig een drankje drinken? Ook dat kan! Van diverse heerlijke koffie’s en theesoorten tot speciaalbieren en mooie smaakvolle wijnen. Wilt u hier een klein hapje bij, dan kunt u alle kanten op. Van een huisgemaakt appeltaartje tot een plateau met diverse soorten buitenlandse hammen en/of kazen. Uiteraard zijn de klassieke snacks ook te bestellen.

Naast dat u kunt smullen van verrassende gerechtjes van onze uitgebreide lunch & dinerkaart verzorgen wij ook een heerlijke High Tea of High Wine.
Daarnaast staan er zowel in onze vestiging in Beverwijk als bij onze locatie in Haarlem regelmatig evenementen gepland die u eigenlijk niet mag missen.
Of wat dacht u van de Fish Market? Waarbij de vis ‘s ochtends vroeg door de chef persoonlijk voor u is geselecteerd op de afslag in IJmuiden en dezelfde dag kakelvers voor u wordt bereidt. En datzelfde concept heeft Ome Pietje natuurlijk ook met vlees tijdens de Beef Market. U kiest uiteraard zelf u favoriete stukje vlees of vis.

Uit eten wordt een beleving in Ome Pietje, Shared Dining, lekker tafelen, proeven en delen…. De dinerkaart van Ome Pietje biedt een breed assortiment aan kleine gerechtjes. De gerechten zijn wereldgeoriënteerd en de kaart wordt iedere twee maanden aangepast. Er wordt aangeraden om met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen, op basis van drie gerechten per persoon, om vervolgens alle gerechten met elkaar te delen. De gerechten worden in verschillende gangen in een etagère bij u aan tafel gepresenteerd. Wanneer u zich wilt laten verrassen, maakt de chefkok graag een keuze voor u.

Ome Pietje beschikt niet alleen over een sfeervol interieur binnen, maar ook een heel fijn terras buiten. Kom gauw eens langs!

OME PIETJE’S HIGH WINE

U kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke High Wine. In verschillende gangen worden diverse kleine gerechtjes geserveerd welke gepaard gaan met een heerlijk glas bijpassende wijn. We beginnen met een glas bubbels en een amuse, om vervolgens vier gangen te serveren met bij elke gang een bijpassend glas wijn.

U kunt bij ons reserveren voor de luxe High Wine vanaf 2 personen, voor €42,50 p.p.

Fish Market OME PIETJE’S FISHMARKET

Afhankelijk van het visaanbod organiseert Ome Pietje de Fishmarket.
De chef kok gaat ’s ochtends vroeg naar de visafslag in IJmuiden om een breed assortiment verse vis samen te stellen en deze dezelfde avond aan u te presenteren. Tijdens het diner wordt u per tafel uitgenodigd om te kijken wat de chef te bieden heeft en net zoals op de markt kunt u zelf aangeven hoeveel u van welke soorten vis wilt, om deze vervolgens a la minute voor u te fileren en te grillen en ze op prachtige schalen bij u aan tafel te brengen.
Een avond die u als visliefhebber zeker niet mag missen!

OME PIETJE’S HIGH TEA

Wist u dat Ome Pietje ook een gezellige High Tea voor u kan verzorgen?! Vanaf twee personen is het al mogelijk om te genieten van een luxe High Tea voor € 24,50 p.p.

De High Tea bestaat uit verschillende warme en koude gerechten, zoals; diverse fingersandwiches, wraps, een soepje, mini-clubsandwich en zoetigheden. Inclusief een breed assortiment aan thee en gewone koffie! De High Tea is enkel mogelijk op reservering.

 

Baanstraat 53C, Beverwijk Tel: 0251-228858

Spaarne 80, Haarlem Tel: 023-5834224

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!