LocalChef

Noble Tree Café

 Breaking News
Noble Tree Café

Noble Tree Café het resultaat van twee beste vrienden die een gedeelde passie hebben voor alles wat goed en lekker is. In 2011 zijn wij begonnen aan een ontdekkingsreis in de wereld van koffie.

Wij raakten gefascineerd door het feit dat koffie eigenlijk in elk land, in elke taal en in elke cultuur mensen samenbrengt. Of dit nu tijdens het planten, het oogsten, het verhandelen of het consumeren van koffie is.

Geïnspireerd door de verbindende eigenschap van koffie, hebben wij Noble Tree opgericht. Naast Noble Tree en Noble Tree tea hebben wij ook Noble Tree Café. Check de site van Noble Tree voor meer informatie.

Goede koffie is incompleet zonder een gezonde maaltijd. Op onze menukaart vind u alleen maar gezonde bowls en verse juices.

Op het Kerksplein, in het hart van Zandvoort, is het Noble Tree Cafe gevestigd. Noble Tree Cafe is zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch, snacks of een drankje in de zon. In de open keuken zie je onze chef à-la-minute je gerecht maken. Wij werken alleen met verse en indien mogelijk organic producten. Wij hopen dat je geniet van de relaxte sfeer en verrassende gerechten op ons menu.

Noble Tree is voor de echte koffieliefhebber en staat voor een beleving, exclusiviteit, goede kwaliteit en persoonlijke service.
Wij snappen dat het drinken van koffie een geluksmomentje is en bijdraagt aan een optimale prestatie. Wij dragen daar graag aan bij door goede, persoonlijke service te leveren. Noble Tree biedt een compleet assortiment van koffie, koffiemachines, sociaal verantwoorde producten en bijbehorende diensten.

Raadhuisplein 16
2042 LR Zandvoort
023-8888482
info@nobletreecafe.nl

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!