LocalChef

Nieuwe BBQ 4K van Everdure

 Breaking News
Nieuwe BBQ 4K van Everdure

Wij presenteren met trots de 4K by Everdure, een unieke houtskoolbarbecue, doorspekt met innovatieve snufjes. Dit is de next level (kamado) manier van barbecueën.

De 4K is een erg veilige barbecue, door twee handelingen te moeten verrichten (knop indrukken en het deksel te openen) is de barbecue niet te openen door kinderen. De 4K is opgebouwd uit gegoten aluminium en dikwandig metaal. Het unieke isolatieontwerp vermindert de warmteoverdracht naar de zijkanten en de voorkant van de barbecue. Bij een interne temperatuur van 200 graden is de buitenkant van de barbecue nog aan te raken.

Door de 2 probe’s in de kap van de barbecue krijg je de exacte temperatuur. Deze twee meten de gemiddelde temperatuur en hierdoor is op jouw touchscreen de exacte temperatuur af te lezen. De 4K wordt geleverd met 4 kerntemperatuurmeters hierdoor tilt de 4K je naar een nog hoger niveau van buitenkoken. Alle gegevens zijn af te lezen in de gratis app die je via bluetooth kunt verbinden met de 4K, hierin staan ook hints, tips, recepten en waarschuwingen.

Met één druk op de knop verwijderd van vlammen. Door het
touchscreen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een barbecue te ontsteken. Het hittespiraal wordt gestart doormiddel van elektriciteit en binnen 7 minuten is het houtskool op temperatuur.

De 4K heeft alle hardware die je nodig hebt:

2x deelbaar gietijzeren rooster.

2x deelbaar RVS rooster legering 304.

1x 33 cm cordieriet pizzasteen deze is tevens te gebruiken als heatdeflector.

1x vochtbakje (deze hangt in de barbecue).

Verlichting in de barbecue.

Houtskooltang en hoes zijn allemaal inbegrepen.

Dit alles wordt aangeboden met een adviesverkoopprijs van €2499. Een zeer complete barbecue waarmee je op een hoger niveau aan het grillen, slow cooking en bakken bent.

 

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!