LocalChef

Nieuw: SoulFood Outdoor Festival Haarlem

 Breaking News

Haarlem is een festival rijker: SoulFood Outdoor Festival.

Zondag 1 september 2019 vindt het allereerste SoulFood Outdoor Festival plaats op het Haarlemmer Stroom terrein, gelegen naast de Lichtfabriek. Met 5 indoor edities van dit nieuwe concept heeft de organisatie bedacht er een echt festival van te maken, met een groot deel van de artiesten en restaurants die eerder hebben meegewerkt.
“Het terrein biedt plaats aan zo’n 2000 personen. We willen met één groot podium en een mooi ingerichte foodcorner en ruim opgezette baropstellingen het publiek een optimale festivaldag bieden.” aldus Jessica Philipoom en Robert Hoogduin, één de bedenkers van het SoulFood concept.

Nieuwkomer is het met één Michelinster bekroonde Haarlemse restaurant Ratatouille. Samen met Brouwerskolkje Exclusief, Krachtstroom en Five Brothers Fat zullen zij het food gedeelte invullen en zorgen voor bijzonder eten. Naast een uitgebreid assortiment wijnen en reguliere dranken wordt dit evenement voorzien van een breder aanbod: deze keer naast Champagne- en Cocktailbar ook een Scroppino bar.

Headliner in de line-up is de voltallige band van Kraak & Smaak. Ook staan artiesten als Bo Saris, Ben Saunders, Loïs Lane en Wayne Moen als live performers op het podium. Afgewisseld met gerenommeerde DJ’s die uit hun comfortzone gehaald worden, door in plaats van Dancemuziek alleen maar Soul-, Funk- en Disco Muziek te draaien. Dj’s als Marcello, José, Dave Leatherman, FunkSoulBrothers, Brian S en Robin ‘Jaydee’ Albers maken hun opwachting achter de draaitafels.

Deze Outdoor editie van SoulFood vindt plaats op zondag 1 september 2019 van 13:00 – 23:00 op het terrein van de Lichtfabriek en is toegankelijk vanaf 21 jaar en ouder.

Haarlemmer Stroom Terrein (naast De Lichtfabriek), Minckelersweg 2 Haarlem. www.lichtfabriek.nl/tickets
www.soulfoodevents.nl

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!