LocalChef

Lekker veel inhoud in de nieuwe Lekker 500

 Breaking News
Lekker veel inhoud in de nieuwe Lekker 500

Het is bijna zover! Op 29 oktober ligt de nieuwe Lekker500 in de winkel. De redactie kan je beloven dat dit wederom een editie bomvol lekkere inhoud is.

Dé restaurantgids van Nederland biedt 292 pagina’s met kwalitatieve, onafhankelijke en betrouwbare informatie. Zoals al eerder bekend gemaakt zullen er grootse verschuivingen te zien zijn in de Lekker500, waaronder de intrede van maar liefst 67 nieuwe restaurants.

Lekker500 heeft daarnaast nog veel meer in de aanbieding. Zo lees je interviews met onder andere Moshik Roth, Sergio Hermans, Soenil Bahadoer en Syrco Bakker. De zoete afsluiter komt dit jaar van niemand minder dan Janneke Philippi en ook worden enkele chefs van de toekomst in het zonnetje gezet, want Lekker draagt jong talent een warmt hart toe.

Lekker500 kan nog maar t/m 27 oktober zonder verzendkosten worden besteld. Zorg dus dus je de gids 29 oktober op de deurmat hebt liggen door ‘m nu te bestellen!

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!