LocalChef

Later aan Zee biedt XXL barbecue aan het strand voor 1250 personen

 Breaking News
Later aan Zee biedt XXL barbecue aan het strand voor 1250 personen

Bijzondere grill experience bij Bistro & Grill in Bloemendaal aan Zee

Voor liefhebbers van lekker eten en drinken aan het strand is Bistro & Grill Later aan Zee een favoriete stek. Naast de sfeervolle ambiance staat de beach club in Bloemendaal aan Zee bekend om haar smakelijke gerechten tegen verrassend toegankelijke prijzen. Het terras werd vernieuwd en is een fijne plek is voor een lunch, borrel, diner. Maar ook voor grote groepen, events en partijen is Later aan Zee de ultieme locatie. Zo biedt zij de mogelijkheid tot het bieden van verschillende (sportieve) activiteiten voor groepen en kan ze een XXL barbecue faciliteren voor maximaal 1250 personen.

 

Voor ieder wat wils
Later aan Zee kenmerkt zich door haar flexibiliteit en op maat gemaakte invullingen. Het barbecue menu houdt rekening met verschillende dieetwensen. Er kan gekozen worden voor vlees, vis, vegetarisch of halal op de grill. Ook de bijgerechten kunnen naar wens worden afgestemd. Het eten wordt feestelijk geserveerd op een buffet en het gezelschap zit aan lange tafels. Tevens is het mogelijk om een food court opstelling te creëren met losse tafels.

Flexibele indeling
Dankzij de multifunctionele inrichting is de binnen- en buitenruimte eenvoudig op te delen. Op die manier kan je genieten van een heerlijke barbecue op het strand met je eigen gezelschap. Maar ook tijdens evenementen of sportactiviteiten op het strand is Later aan Zee de ideale partner. Samen met verschillende evenementenbureaus verzorgen zij op maat gemaakte evenementen; van zakelijke events, tot bedrijfsuitjes en familiediners.

Openingstijden 10:00 – 21:00 uur (keuken)
Adres Zeeweg 83, 2051 EC Bloemendaal Aan Zee
Telefoon +31 (0)6 15547500
Website www.lateraanzee.nl
E-mail info@lateraanzee.nl
Contact events Patty Zitter, patty@lateraanzee.nl

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!