LocalChef

La Cucina di Georgia

 Breaking News
  • St. John het kookboek Onlangs kreeg ik “St. John het kookboek” in handen. Het boek van Fergus Henderson en Trevor Guliver “de moderne Engelse keuken van kop tot staart” Geeft een goed overzicht van...
  • Nieuwe Chef Park Plaza Victoria Amsterdam Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn ruime ervaring, opgedaan in uiteenlopende gerenommeerde restaurants, is...
  • Masami   Bij Masami komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. Verwacht een verscheidenheid aan culturen en...
  • Janny van der Heijden winnaar FavorFlav Food top 100 FavorFlav Amsterdam, 18 november 2019 –  De redactie van FavorFlav heeft de Food Top 100 van 2019 zojuist bekend gemaakt. Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden...
  • Factory Girl Het oog wilt ook wat en dat hebben ze bij Factory Girl helemaal begrepen. Factory Girl is van oorsprong een Berlijns ontbijt- & lunchconcept en heeft sinds dit jaar een...
La Cucina di Georgia

“Giorgio mio papa, il mio grande maestro” “Giorgio mijn vader, mijn grote leermeester”
Liguria! Liguria! De plek waar mijn herinneringen het sterkst zijn.

Ik weet nog zo goed dat mijn vader en ik naar de haven gingen om daar verse vis te halen. Snel door naar de markt om groenten, specerijen en kruiden van het land te kopen. Later op de dag zat ik daar als 4-jarig meisje betoverd op een krukje te kijken naar hoe mijn vader van pure producten de lekkerste gerechten wist te bereiden.

Na mijn kookschool “La cucina di Georgia” begin ik nu mijn “Ristorante La cucina di Georgia”. Hier kunt u mijn passie voor de Italiaanse keuken ontdekken op een sfeervolle en unieke Haarlemse locatie!

Ervaar de authentieke italiaanse keuken op een fantastische locatie in het centrum van Haarlem met uitzicht op het Spaarne. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht. Licht en sfeervol met mooie comfortabele meubels, hier kan echt getafeld worden. Lunch en diner. Buon appetito en welkom in de familie van Georgia!

Ik nodig u van harte uit om te komen proeven van de pure extra vergine olijfolie, de pasta van Gragnano, de Carnaroli-rijst, het heerlijke vlees en de biologische groenten en fruit! Voeg daar nog de handgemaakte pasta en de zelfgemaakte broden bij en u ervaart de op en top smaakvolle Italiaanse keuken!

Tijdens de zonnige zondagen zal La cucina di Georgia haar terras openen voor de in
Italië welbekende aperitivi. Onze barman Massimo Staffa zal verschillende aperitiefjes bereiden die gecombineerd zullen worden met verschillende hapjes (van Georgia). In verband met het beperkt aantal plekken op ons terrasje vragen wij u om uw plekje te reserveren via georgiakmg@gmail.com of 023 7510332.

Let op: De apericena’s zullen alleen plaatsvinden bij ‘terrasweer’, zoals in Italië. Spreek gerust een van onze gastheren of gastvrouwen aan of laat uw email achter!

Buon appetito!

Spaarne 104 Haarlem
Telefoon: 023-7510332

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!