LocalChef

Eenmalige samenwerking tussen Sterrenchef Jermain de Rozario en The Harbour Club

 Breaking News
  • Boulangerie OSCAR Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen...
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....
Eenmalige samenwerking tussen Sterrenchef Jermain de Rozario en The Harbour Club

Amsterdam, 15 januari 2019 – Sterrenchef Jermain de Rozario slaat dinsdag 4 februari 2020 eenmalig de handen ineen met The Harbour Club’s chef Melchor Soto Fernandez en zijn keukenteam. Samen presenteren zij een gastronomisch Aziatisch vijfgangenmenu mét bijpassend wijnarrangement.

Het eigenwijze karakter van Jermain de Rozario in combinatie met de sprankelende sfeer van The Harbour Club Amsterdam Oost belooft een avond met culinaire verrassingen. Voor €179 p.p. ben je gegarandeerd van een avond vol smaakexplosies. Het diner vindt plaats van 18:30 tot 23:30 uur. Tickets voor dit unieke en exclusieve evenement kunnen besteld worden via www.universe.com/jermain-de-rozario

Jermain de Rozario
Op zijn 26e vindt Jermain, opgeleid tot zelfstandig werkend kok, een baan bij De Lindehof** in Nuenen onder leiding van Soenil Bahadoer. Mooie jaren volgen, totdat een investeerder hem de kans biedt om zijn eigen zaak te openen. De Rozario* in Helmond wordt in 2016 geopend, verdient datzelfde jaar nog een plekje in de Michelingids en wordt twee jaar later bekroond met een ster. Dit heeft Jermain weten te bereiken door volledig zijn eigen weg te kiezen, alle regels los te laten en te koken waar hij zin in heeft.

Over The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost is een van de vijf vestigingen van het restaurantlabel. Het restaurant staat bekend om haar internationale allure, sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De oude wijnterminal, waarin het restaurant gevestigd is, geeft samen met neo popart een fashionable chic uitstraling. De immense ruimte van 2200 m² geeft de mogelijkheid om evenementen tot wel 1000 personen te organiseren.

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!