LocalChef

De Gastvrouw

 Breaking News
  • Boulangerie OSCAR Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen...
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....

LAAT JE VERRASSEN

Vind jij kiezen van een menukaart ook zo lastig? Wil je het liefst alles op de kaart proeven en niet nadenken? Bij De Gastvrouw aan de Floresstraat in Haarlem is het eten wat de pot schaft, maar dan als een culinaire wereldreis. Dé plek voor een avondje uit.

Wat schaft de pot?

Dat verschilt steeds. Maar het zijn altijd verrassende combinaties uit de hele wereld, die met lokale of biologische producten worden bereid en dat voor een fatsoenlijke prijs.

Eetwensen

Je reserveert en geeft aan wat je absoluut niet wilt of mag eten en dan maakt De Gastvrouw een verrassingsmenu met 7 verschillende wereldgerechtjes. Je krijgt ontzettend veel te proeven, want alles zit bomvol smaak.

Wie is De Gastvrouw?

Het idee komt uit de koker van eigenaresse Norma de Jong.

Norma is nieuw in Haarlem, maar niet in de keuken. Na diverse succesvolle restaurants opgezet te hebben in Friesland, gaat ze na een wereldreis nu aan de slag met dit nieuwe concept.

Bij De Gastvrouw krijg je een avondje uit zoals het hoort. Zorgeloos genieten van lekker eten en drinken!

 

BIJ DE GASTVROUW..

· staat je tafel met persoonlijk naambordje voor je klaar.

Doe alsof je thuis bent, schenk alvast een glaasje in en neem wat van het lekkere brood.

· hebben we geen menukaart.

Want hoe minder er te kiezen valt, hoe minder er blijft liggen. Zo blijven de prijzen zo laag mogelijk en is er veel minder verspilling.

· laat je je verrassen.

Wat vast staat, is dat je elke avond zeven verrassende gerechten bomvol smaak gaat proeven uit zeven verschillende werelden.

· nemen we de tijd.

Hier ga je niet even snel een hapje eten. Hier kom je dineren. Elk gerecht (koud of warm) wordt met passie gemaakt en geserveerd zodra het klaar is. Zeven gerechten lijken misschien veel, maar de porties zijn in verhouding zodat je het dessert niet hoeft te missen!

· weet je waar de producten vandaan komen.

De recepten mogen dan (vaak) internationaal zijn, de producten zijn lokaal en/of biologisch. Waarom? Allerlei redenen, maar vooral om de smaak.

· proef je altijd iets nieuws!

Je krijgt een wervelwind aan smaken, geuren en kleuren van over de hele wereld. Natuurlijk mag je je (dieet)wensen doorgeven bij de reservering, maar daarna is het altijd een verrassing wat er op tafel komt te staan.

Floresstraat 19, Haarlem
Reserveer hier online; je mag ook altijd bellen of appen (Norma 06 23 865 812 / Lorenzo 06 44 303 855)

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!