LocalChef

Boulangerie OSCAR

 Breaking News
  • Boulangerie OSCAR Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen...
  • Wijn bezorgen in de file… Wijnhandel van Zoolingen in Overveen maakt slim gebruik van de drukte richting Bloemendaal en Zandvoort. Mensen die met de auto in de file staan naar het strand kunnen Mike en...
  • Nieuwe winactie…! Alcoholvrije Martini   Met Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek, twee alcoholvrije varianten als een elegant en authentiek alternatief voor alcoholhoudende dranken. We eten en...
  • Van de redactie: Gezien de ontstane situatie met het Corona virus hebben wij besloten om gedurende de opgelegde maatregelen de inmiddels gesloten horeca zaken niet actief te promoten. Indien restaurants creatieve oplossingen hebben...
  • Foodtruck Giomara Food & Drinks blaast nieuw leven in op parkeerplaats tegenover Bokkedoorns in Overveen OVERVEEN – Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in....
Boulangerie OSCAR

Bij OSCAR werken wij uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die wij dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen, zelfs geen gebrand mout om het brood een onnatuurlijke donkere kleur te geven.

Hoe doen wij dat dan? Het desembrood fermenteert langzaam en dit duurt zo’n 24 tot 48 uur, dit betekent dus heel veel geduld en tijd nemen voor het proces. Vervolgens kort kneden en veel water toevoegen om vervolgens tot een eind deeg te komen. Hierna bakken wij het brood op de stenenvloer van onze energiezuinige ovens in IJmuiden.

 

Wij letten er bij het bakken van ons brood ook op dat wij dit zo verantwoord mogelijk doen, zoals onze energiezuinige ovens. Daarbij is bijvoorbeeld ons verpakkingsmateriaal grotendeels biologisch afbreekbaar en proberen wij duurzaam met onze producten en grondstoffen om te gaan.

 

Naast het ambachtelijke brood kunt u bij ons ook terecht voor patisserie. Bij OSCAR in Heemstede worden deze tartelettes, cakes, taarten en andere zoetigheden bereid. Bestel een kop koffie terwijl u wacht en zie de bakkers druk aan het werk in onze open bakkerij. Vragen over brood, allergenen, ingrediënten en herkomst kunt u altijd stellen in de winkel of telefonisch.

 

Sinds een paar maanden hebben wij ook een nieuwe winkel geopend in het centrum van Haarlem. Hier staat een gespecialiseerd team klaar om u alles te vertellen over ons assortiment en u te helpen bij de aankoop van onze producten!

 

Boulangerie Oscar
Halkade 19
1976 DC IJmuiden
T 0255 57 81 61
info@boulangerieoscar.nl

Binnenweg 27
2101 JA Heemstede
T 023 583 00 40
info@boulangerieoscar.nl

Grote Houtstraat 156
2011 SX Haarlem
T 023 785 42 62
info@boulangerieoscar.nl

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!