LocalChef

Big Green Egg’s flavour fair 2019

 Breaking News


Big Green Egg’s Flavour Fair 2019: hét foodevent voor de fanatieke EGG fans

Met de 13e Big Green Egg’s Flavour Fair gaan we terug naar onze roots. We gaan er een onvergetelijk event van maken voor de mensen die voor ons het allerbelangrijkst zijn: de EGG fans. Mensen zoals jij. En die willen we dichtbij ons houden. Daarom is jullie feedback gehoord en is er een iets andere opzet met minder bezoekers. Dat betekent dus minder kaarten. Wil je niet ontbreken bij deze culinaire Evergreen? Zorg dat je er op tijd bij bent. De ticketverkoop gaat dinsdag 19 maart om 10:00 uur van start.

We boosten de kwaliteit big time. Minder bezoekers op hetzelfde terrein dus, en in plaats van hapjes deze keer kleine gerechtjes. Onze deelnemers kunnen dit jaar dus nóg meer laten zien!

Je start de dag met een Flavour Fair’s Evergreen: bubbels met een oester. Daarnaast krijg je bij binnenkomst 6 muntjes voor 6 signature dishes naar keuze, vrije toegang tot alle demonstraties, een gratis parkeerplek en natuurlijk het Big Green Egg kookboek met alle recepten van de dag zelf. Oh, en voor de échte grote eters zijn er nog vier plekken op het terrein waar iedereen zonder munten kan smullen bij deelnemers van het eerste uur.

Date: Vaderdag, zondag 16 juni van 11:30 tot 17:00 uur
Place: De tuinen van Kasteel Keukenhof, Lisse
Evergreens: Demonstraties, workshops, een kindertent en tientallen chefs met heerlijke gerechtjes.

Zonder verandering geen vooruitgang. Dus volg de Worst Workshop van Brandt & Levie en maak en grill je eigen verse worst. Ontfutsel alle spicy secrets van de Maleisische keuken bij celebrity chef Norman Musa. Als kers op de taart volg je natuurlijk de mini masterclass Hidde’s Sweet Notes van onze sweetest chef Hidde de Brabander.

 

WORKSHOPS WAAR ANDEREN OOK BETER VAN WORDEN

Een workshop volg je voor jezelf. Maar wat als je ook iets voor anderen kunt betekenen? Voor het volgen van een workshop of experience moet je je vooraf inschrijven. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €2,50 per workshop of experience per persoon. De opbrengst hiervan schenken we aan het jaarlijkse Daklozendiner. Dit mooie initiatief wordt door concertpianiste Iris Hond op kerstavond georganiseerd voor de daklozen in Den Haag. Big Green Egg ondersteunt dit mooie initiatief en verzorgt hier een fantastisch diner. Dus alvast bedankt voor je bijdrage hieraan.

 

TOEGANGSKAART + LOSSE TICKETS = THE FULL EXPERIENCE!

Om de workshops en experiences te kunnen volgen heb je een toegangskaart nodig voor de Flavour Fair én aparte tickets voor de workshop(s) en/of experience(s). Je kunt je daarvoor online inschrijven zodra je je toegangskaart gekocht hebt. Houd onze nieuwsbrief, social media en deze pagina in de gaten voor updates over deze speciale onderdelen.

Entreekaart: €60,- per persoon inclusief 6 muntjes voor gerechtjes
Mini EGG fans: €7,50 (3 t/m 12 jaar) inclusief 4 muntjes voor gerechtjes (kindertent met begeleiding aanwezig)
Startsein verkoop: Dinsdag 19 maart, 10:00 uur.

 

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!