LocalChef

Bar Restaurant Miss Molly

 Breaking News
Bar Restaurant Miss Molly

Bar Restaurant Miss Molly, een nieuwe gelegenheid op de zuidas waar iedereen van harte welkom is voor een heerlijke kop koffie met gebak, een goede lunch of diner met een mooi glas wijn of een lekker biertje met borrelsnacks. Een plek om uitgebreid te genieten in een sfeervolle omgeving, private dining, feesten, georganiseerde borrels of bedrijfsevents.

Daarnaast kun je bij ons in de lente en zomer in het zonnetje zitten op ons terras aan het Gershwinplein! Miss Molly staat voor éénvoud, kwaliteit maar vooral voor aandacht tegen een aantrekkelijke prijs!

Miss Molly serveert fijne smaakvolle gerechten, van alom bekende klassiekers tot nieuwe op de seizoenen geïnspireerde menu’s. Het keuzemenu zal elke maand anders zijn, daarnaast serveren wij een dagelijks wisselend 2 en 3 gangen businessmenu.

Heb je speciale wensen of wil je een privé diner organiseren, dan bieden wij verschillende mogelijkheden in overleg met onze chef.

Miss Molly heeft meerdere verdiepingen, waar tegelijkertijd voor zo’n 80 personen geserveerd kan worden. Op waterniveau heeft Miss Molly een prachtige privé ruimte met bar, hier kun je met een groep van ca. 20 tot 50 personen dineren en met een nog grotere groep borrelen. Ons gehele restaurant is af te huren voor een feest of borrel tot zo’n 150 personen.

Miss Molly is af te huren voor diners, borrels en feesten. Wij denken graag met je mee over de invulling hiervan zowel op het gebied van eten en drinken als over de gehele invulling van een (thema)feest of andere bijeenkomst.

 

George Gershwinplein 6
1082 MV Amsterdam

Tel: +31(0)20-8915580
Info@restaurantmissmolly.nl

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!