LocalChef

Andrei Talapanescu vertegenwoordigt Benelux tijdens de Patrón Perfectionists Global Final in Mexico

 Breaking News

Fotografie: Ashkan Mortezapour

Andrei Talapanescu vertegenwoordigt Benelux tijdens de Patrón Perfectionists Global Final in Mexico

Tijdens de vijfde editie van de Patrón Perfectionists Global Final in
Mexico vertegenwoordigt Andrei Talapanescu de Benelux. Deze felbegeerde plek heeft hij te danken aan zijn prestaties tijdens de Benelux finale in Amsterdam op 18 september vorig jaar. De Global Final zal plaatsvinden in de Hacienda Patrón in Atotonilco-el-alto in Mexico waar alleen Patrón tequila gemaakt wordt. In het totaal doen de winnaars uit 32 landen mee aan de Patrón Perfectionists Final.
Alle deelnemers zullen een week lang volledig worden ondergedompeld in de Mexicaanse cultuur, beginnend in de stad Guadalajara in het hart van de tequila producerende regio’s. Dit is de aanloop naar de finale die plaatsvindt op 23 januari in The Hacienda Patrón.


Andrei Talapanescu

In 2010 kwam de van origine Roemeense bartender naar Amsterdam om zijn kennis verder te ontwikkelen. Hierna werkte hij twee jaar bij Feijoa op de Vijzelstraat en tegenwoordig is hij Head Bartender bij Pulitzer’s Bar in Amsterdam. Slechts een paar maanden na het winnen van de Patrón Perfectionists Benelux won hij ook de titel voor Bartender of the Year 2019 van de Entrée awards. En een paar weken later de prijs voor ‘Best Cocktail Bar’ uitgereikt door Gault-Milleau. Met meer dan tien jaar ervaring combineert Andrei zijn vaardigheden en kennis in een continue stroom van creatieve concepten.

 

De winnende cocktail van Andrei Talapanescu.
De Cocktail – Paragon

50ml Patrón Reposado
35ml Tomato & Paprika Water
25ml Clear Lemon Juice
20ml Basil & Szechuan Pepper Syrup

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!