LocalChef

24 topchefs koken 24 uur lang achter elkaar voor het goede doel.

 Breaking News
  • Gezocht: gastredacteur bierproeverij De postbode kwam al vroeg met een pakketje van een bierbrouwer. Of LocalChef enkele biertjes wil proeven? Jazeker, maar daar gaan we een gastredacteur voor zoeken… Heb je verstand van...
  • Nieuwe BBQ 4K van Everdure Wij presenteren met trots de 4K by Everdure, een unieke houtskoolbarbecue, doorspekt met innovatieve snufjes. Dit is de next level (kamado) manier van barbecueën. De 4K is een erg veilige barbecue,...
  • Wat is nu eigenlijk een “brasserie”. Een brasserie (het Franse woord voor brouwerij) is een horecagelegenheid waar men iets kan eten en/of drinken. De brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar het...
  • Restaurant BAK In ons restaurant werken we alleen met lokale producten en wordt een seizoengebonden, gastronomisch tasting menu geserveerd. Groenten spelen vanaf het begin van BAK (in 2012) een belangrijke rol in...
  • Weg met de mythe: Lamsvlees in het voorjaar Lamsvlees en het voorjaar, dit is in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Restaurants zetten het op de kaart, supermarkten promoten lamsvlees en de foodmagazines staan vol met de prachtigste lamsrecepten....

Op zondag 17 februari 2019 om precies 00:00 uur gaat de derde editie van 24H Chefs van start: hét culinaire event van Nederland waarbij 24 topchefs 24 uur lang achter elkaar koken voor het goede doel. Tijdens deze 24-uur durende kookmarathon kunnen 400 gasten onderverdeeld in 8 dagdelen genieten van een bijzonder negen gangen menu. Ieder uur neemt er een andere sterrenchef – geheel vrijwillig – plaats in de keuken om drie gerechten te bereiden, waardoor elk negen gangen menu door 3 verschillende chefs bereid wordt.
Op zaterdag 16 februari starten we rond 20.00 met de kickoff van deze gastromarathon en tellen we af om precies 0.00 uur te starten en in 24 uur 72 gangen te serveren.

24H Chefs vindt dit jaar plaats in Juniper & Kin. Deze kitchen garden en bar is gelegen op de 21ste verdieping van QO Amsterdam. Op deze locatie geniet je niet alleen van de heerlijke gerechten, maar zult u ook versteld staan van het prachtige uitzicht.

24 uur koken, door 24 verschillende topchefs. Dat is 24H Chefs. Ook deze editie hebben we weer 24 chefs gevonden die vrijwillig en vol enthousiasme in de keuken zullen staan. Samen zullen zij proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis, en 24H Chefs hét culinaire evenement van Nederland te maken. Alle chefs werken belangeloos mee aan dit initiatief. Meer info over de deelnemende chefs en hun restaurants vind je hieronder:

De Chefs:

Tijdens 24H Chefs zal er ook live entertainment zijn. Diverse talentvolle artiesten van Nederlandse bodem zullen onze gasten verassen met een prachtig optreden tijdens de diners. Alle artiesten doen belangeloos mee, om samen geld op te halen voor het Rode Kruis! In de komende weken wordt de programmering langzamerhand bekend gemaakt, houd onze site dus in de gaten!

Reserveren voor 24H Chefs is al mogelijk! Er zijn vier verschillende VIP tafels beschikbaar, en er is keuze uit 8 dagdelen. Losse zitplaatsen zijn per 1 december te koop.

kijk nu op www.24h-chefs.com voor meer informatie en koop snel je tickets, dit mag je niet missen..!

Wees er snel bij want vol is ook echt vol!

Volgens UNHCR (de vluchtelingenorganisatie van de VN) waren in 2017 wereldwijd zijn 68 miljoen mensen op de vlucht. Zij hebben hun thuis verlaten door oorlogen, conflicten of (dreigende) natuurrampen. Van hen wordt 85% opgevangen in ontwikkelingslanden, in vluchtelingenkampen waar veelal omstandigheden zeer slecht zijn, of door gastgemeenschappen die zelf reeds kwetsbaar zijn en ook beperkte middelen hebben.

Zo proberen mensen op de vlucht, maar ook de achterblijvers te overleven met weinig voedsel, een gebrek aan schoon drinkwater en nauwelijks tot geen elektriciteit. Alleen al Syrië ontvingen 5 miljoen mensen voedsel in 2017 door de hulp van het Rode Kruis.

Door op 17 februari 2019 met elkaar in actie te komen helpen we hen die dat het hardste nodig hebben. Voor de derde keer gaan 24 topchefs 24 uur lang koken voor het goede doel. Het Rode Kruis.

Want zeg nou zelf, iedereen heeft toch recht op een goede maaltijd?

 

Related Articles

Contact opnemen:

Wil je dat jouw bezoeker terugkomt?

Ook op LocalChef?

Welkom op LocalChef, Ook zo geïnteresseerd in de verschillende kookprogramma's op de TV? Jammer dat het altijd chef's van restaurants zijn die een flink eind uit de buurt gevestigd zijn. Bij LocalChef.nl geven de restauranthouders uit uw eigen omgeving een kijkje in hun keuken, geven tips, (video) instructies en beantwoorden vragen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina's!

Meer promotie tegen veel minder kosten? Neem contact op en word ook een Bekende Nederlander!